Mentorschap ondersteunende producten

Met een langere ondertitel

Een ondertitel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Het meten van de impact van ons mentorschapprogramma beperkt zich voor Performens niet tot het bepalen of opdrachtgevers en cliënten tevreden zijn met wat is geboden. We meten liever achteraf welke gevolgen en invloeden het mentorschap heeft gehad op de ontwikkelingen van onze cliënten. In het omgaan met hun werk, op de ontwikkeling van hun specifieke capaciteiten, van hun bekwaamheden, etc. En leverde het voldoende blijvende indrukken als bronnen van inspiratie voor hen op?

Een beeld alleen al zegt meer dan duizend woorden, laat staan wat een blijvende indruk zegt. Daarom ontwikkelde Performens passende producten die niet alleen inspireren maar ook, voor elke cliënt anders, een onvergetelijke indruk achter laten.

Want als je een mentor definieert als een wijze en ervaren vriend die je met raad en daad terzijde staat op de weg die je gaat, met 'inspirerend spiegelen' als belangrijkste vaardigheid, dan passen in dat programma inspirerende producten.

Producten met alle ruimte om individueel maatwerk te garanderen.
Ontwikkeld met bijzondere instrumenten als een comfortabel motorjacht,een vliegtuig of het landschap van de Achterhoek.
In te zetten als het nodig is. Praktisch en effectief, verrassend en onvergetelijk.

Naadloos passend in het voor de cliënt unieke programma van de Performens mentor.