Outplacement

Performens laat uw loopbaan verder lopen

Outplacement

Een goede optie wanneer de actieve arbeidsrelatie eindigt.

Perfors volgt bij outplacementbegeleiding de NOBOL-richtlijnen.

Outplacement: Voor alle betrokkenen een geweldig alternatief. Voor de cliënt, na het verwerken van de soms spannende en onzekere gebeurtenissen rond zijn ontslag, een creatieve en inspirerende inhaalslag. Niet alleen bij het denken over zijn carrière, maar ook in het realiseren van zijn plannen. Performens met meer dan 25 jaar ervaring in dit specifieke vakgebied, plaatst bij haar wijze van begeleiden de menselijke kracht altijd centraal. Geen hulpverlening maar een wijze en ervaren vriend, gids en raadsman, die je met goede raad terzijde staat bij het hervinden van vitale kracht om het roer in eigen hand te nemen. Want heeft niet elk mens zijn vaak nog onontdekte kansen en mogelijkheden? Het wordt schatgraven naar je kansen.

De metafoor van ons outplacementtraject: een organisatie als een lange rij aan elkaar geschakelde treintjes. Als er iemand uit de organisatie stapt of wordt gezet, is hij mogelijk, in zijn trein het spoor bijster. Performens ziet zichzelf als een grote locomotief die er dan achter komt staan. We schakelen niet vast, maar zijn gekoppeld met een krachtstroomverbinding, zodat de trein weer energie heeft om te rijden. En geleidelijk meer vaart te maken. Wij blijven in de buurt, maar niet te dichtbij: 'detached involved'. Immers, als we te langzaam gaan, breken de kabels. Gaan we te snel, dan vliegt hij uit de bocht. En zouden we voorop gaan rijden dan lopen we het risico in de weg te zitten. Omdat wij er overheen kunnen kijken, hebben we het overzicht. Als het nodig is waarschuwen we voor 'iets wat verderop op de rails ligt'. Ook nadat een nieuwe functie verworven is en 'de trein weer op stoom komt', blijven we in elk geval nog een jaar in die rol van de ervaren wijze vriend die je met goede raad en daad terzijde staat op het nieuwe spoor. Dat is de unieke Performens garantie. De kabels zijn los maar liggen wel klaar voor als het nodig is. In eigen tempo kan de afstand groter worden en verdwijnt 'de trein' op eigen kracht uiteindelijk achter de horizon.

Een langere ondertitel

Het vraagt meer dan vakmanschap om deze metafoor inhoud te geven Daarom maken we bij Performens elk outplacementtraject inspirerend, onconventioneel en precies op maat gesneden. Voor elke cliënt zijn eigen adviseur voor het hele traject. En Performens staat voor haar kwaliteit: Na het verwerven van een nieuwe functie, volgt die unieke garantie voor het succesvol slagen in de nieuwe functie. Actieve begeleiding tijdens een garantieperiode, mogelijk tot 24 maanden. Veel cliënten verlengen, aansluitend, hun inspirerende begeleiding het contract met hun mentor.
Performens volgt bij outplacementbegeleiding de NOBOL-richtlijnen.